Vår prosess på webdesign og utviklingsprosjekter

— Vårt team hos ITKOMET følger en åtte-trinns prosess for å utvikle en tilpasset nettside for merkevaren din.
Vårt team hos ITKOMET følger en åtte-trinns prosess for å utvikle en tilpasset nettside for merkevaren din
.Du vil komme ut av workshop med teamet vårt utstyrt med en bedre strategi for å oppnå målene dine gjennom nettstedet ditt, slik at du kan få kontakt med målgruppen din og øke konverteringene.

Her er et innblikk i hva du kan forvente som vår kunde:

Trinn 1. Digital strategi
Dette er bli-kjent-fasen hvor du forteller omfanget av prosjektet ditt med teamet vårt. Vi skisserer målene dine, lager en tidslinje og setter opp en møte- og rapporteringsplan.

Du vil allerede ha fylt ut et spørreskjema på dette tidspunktet, som vil gi teamet vårt en foreløpig forståelse av din bransje, bedrift, konkurrenter, målgruppe og forventninger.

Teamet vårt vil deretter følge dette med dypere undersøkelser av brukeratferd, konkurrentinnsikt og bransjeinnsikt, slik at vi kan sette realistiske mål og KPIer mens vi bygger nettstedet ditt fra grunnen av.

Trinn 2. Konverteringsplan og bruker reise planlegging
Etter å ha fått en mer omfattende forståelse av publikum, konkurrenter og bransje, vil teamet vårt utvikle nettstedets sitemap og informasjonsarkitektur.

Dette hjelper oss med å utarbeide hvordan vi skal appelere til brukere på hvert trinn av konverteringsplan og definere veier gjennom nettstedet ditt til de viktigste konverteringspunktene.

Trinn 3. Wireframing
Deretter lager våre designere din wireframe. Denne svart-hvitt-representasjonen av nettstedet ditt vil hjelpe deg med å visualisere hvordan det vil se ut på både mobil og skrivebord.

Dette gjør vi for å gi ett tidlig innblikk i innholdsstrukturen på siden din, denne kan vi også brukerteste i tidlig fase i en design thinking prosess.

Trinn 4. Design
Når du har godkjent wireframes, vil våre designere komme i gang med et tilpasset design unikt for merkevaren din. Våre design involverer farger, typografi, logoer og andre merkevareelementer for å gjøre nettstedet ditt til ditt eget.

Trinn 5. Utvikling
Når vi har fått grønt lys for designet, vil våre erfarne backend- og frontendutviklere bygge nettstedet ditt etter beste praksis i bransjen og detaljerte spesifikasjoner.

Vi ser ann hvilket system vi skal bruke for å bygge nettsiden din. I de fleste tilfeller bruker vi WordPress, men i noen tilfeller bruker vi Mystore, Webflow, Shopify eller Squarespace.

Trinn 6. Kvalitetssikring
Dette trinnet sikrer at nettstedet ditt ser feilfritt ut og fungerer på måten det skal. Teamet vårt vil sjekke nettstedets respons, hastighet, funksjonalitet og SEO-detaljer som overskrifter, tittel og meta-tagger og mer.

Trinn 7. Lansering av nettside
Etter at nettstedet ditt har bestått våre strenge tester, er du klar for lansering! Teamet vårt vil få nettstedet ditt lastet inn på serveren som er valgt og sette den live, hvor vi vil fortsette å overvåke nettstedets ytelse og sikkerhet, optimalisere og oppdatere etter behov.

Trinn 8. Vedlikehold
Våre webdesigntjenester slutter ikke etter lansering. Vi tilbyr vedlikeholdstjenester for å sikre at nettstedet ditt forblir sikkert og at dataene dine er trygge.

Du vil ha tilgang til våre utviklere og designere for å tilpasse sidene og funksjonene dine etter behov.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no