Skreddersydde nettsider med fokus på brukeropplevelse

— Transformér online tilstedeværelse gjennom vår ekspertise i avansert webdesign, skap unike digitale landskap som fanger og begeistrer besøkende.
Mer informasjon

Våre webdesign tjenester

Webdesign i Tromsø
Ditt nettsted er din digitale butikkfront, og det førsteinntrykket det gir, er avgjørende. La oss hjelpe deg med å skape en profesjonell nettside som tiltrekker og engasjerer kunder. Vårt erfarne team designer skreddersydde nettsider for bedrifter i Tromsø og resten av Norge. Kontakt oss i dag for å lære mer.

SEO & organisk trafikk
Å optimalisere nettsiden din for søkemotorer kan øke synligheten og organisk trafikk til nettstedet ditt. Vårt erfarne team spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å rangere høyere på søkemotorer som Google. Vi bruker avanserte SEO-teknikker for å øke synligheten til nettstedet ditt og de relevante sidene i søkeresultatene. Å øke den organiske rekkevidden kan gi en dyp effekt på virksomheten din. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg.
Drift og support
Gratulerer med ditt nye nettsted eller nettbutikk! Men hva skjer hvis du trenger en oppdatering eller støter på et uforutsett problem? Vi tilbyr skreddersydde webhotell- og driftspakker som tar vare på alt dette for deg. La oss ta ansvaret for dag-til-dag-driften av nettstedet ditt, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din. Vårt erfarne team sørger for at nettstedet ditt alltid fungerer optimalt og er oppdatert med de siste sikkerhetsoppdateringene. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre drifts- og supports-tjenester
Rask lastetid
Optimalisert bildebruk, komprimering av filer og optimalisering av kodesyntaks bidrar til raskere lasting av nettsiden, noe som er viktig for både brukeropplevelse og søkemotoroptimalisering.
Responsivt design
Designet må være responsivt og tilpasses ulike skjermstørrelser, noe som forbedrer brukeropplevelsen og rangeringen på søkemotorer.
Korrekt bruk av HTML-tags
Innen webdesign, spiller søkemotoroptimalisering (SEO) en kritisk rolle for å sikre at din nettside blir funnet av potensielle besøkende. Ved å implementere relevante søkeord, optimalisere innhold, forbedre nettsidens struktur og sørge for rask lasting, kan du stige til toppen av søkeresultatene. SEO handler om å bygge en nettside som både brukere og søkemotorer elsker, og som et resultat, øker trafikk, synlighet og konverteringer. Vår ekspertise i webdesign inkluderer en søkemotorvennlig tilnærming som hjelper deg med å dominere den digitale scenen og skape varige resultater.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no