Skreddersydde naturopplevelser med Senja by Heart

— Utforsk vår reise med Senja by Heart, der vi har skapt en digital plattform som reflekterer den unike skjønnheten og sjelen til Senja. Del vår ekspertise i å kombinere Woocommerce, Wordpress, Typeform og Elementor for å levere en engasjerende nettside som inviterer besøkende til å oppdage Senja med hjertet.
Mer informasjon

Gjennomgang av vår målstyrte utviklingsprosess for nettstedet

Innsiktsfasen
Vi begynte vår reise ved å fordype oss i Senja by Hearts visjon. Gjennom omfattende samtaler identifiserte vi deres verdier og mål. Denne innsikten dannet grunnlaget for vår tilnærming.
Design med Elementor
Ved hjelp av Elementor, en allsidig sidebygger for Wordpress, designet vi en visuell opplevelse som fanget Senjas naturskjønnhet og kulturelle rikdom. Fra imponerende bilder til intuitive navigasjonsmønstre, bygde vi en engasjerende brukeropplevelse.
Woocommerce for naturopplevelser
Vi brukte Woocommerce til å bygge en nettbutikk for Senja by Hearts naturopplevelser. Fra kajakkpadling til overnattinger, skapte vi en sømløs plattform der besøkende kan utforske og bestille unike opplevelser direkte.
Typeform integrering
Ved å integrere Typeform, en allsidig skjema- og spørreundersøkelsesplattform, ga vi besøkende muligheten til å skreddersy sin Senja-opplevelse. Med tilpassede spørsmål hjelper Typeform oss med å tilpasse tilbudene til hver enkelt besøkende.
Testing og optimalisering
Før lansering utførte vi omfattende testing for å sikre en feilfri opplevelse. Vi optimaliserte nettsiden for å sikre at den fungerte sømløst på tvers av enheter og nettlesere.
Lansering og utforskning
Nettstedet ble lansert, og vi inviterer nå besøkende til å utforske Senja by Heart. Vår digitale plattform reflekterer nå Senjas sjarm og skaper en forbindelse mellom reisende og den storslåtte naturen.
Langsiktig støtte
Vi opprettholder et langsiktig partnerskap med Senja by Heart. Med Woocommerce, Wordpress, Typeform og Elementor, sikrer vi at nettsiden forblir i topp stand og fortsetter å invitere reisende til å utforske Senja med hjertet.
Gjennom denne reisen har vi skapt en digital plattform som formidler Senja by Hearts unike sjarm og naturopplevelser. Ved å kombinere Woocommerce, Wordpress, Typeform og Elementor, har vi hjulpet Senja by Heart med å invitere verden til å oppdage Senja på en engasjerende og personlig måte.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no