Oppdag eksklusiv fjordhotell opplevelse hos Ryfylke Fjordhotell

— Velkommen til Ryfylke Fjordhotell, hvor vi kombinerer utsøkt natur med luksuriøs overnatting. Utforsk våre spesialdesignede rom, førsteklasses fasiliteter og unike tilbud. Din ultimate fjordhotell opplevelse venter.
Mer informasjon

Gjennomgang av vår målstyrte utviklingsprosess for nettstedet

Innsiktsfasen
Vår reise startet med en grundig forståelse av Ryfylke Fjordhotells visjon om å tilby en eksklusiv fjordopplevelse. Gjennom inngående samtaler identifiserte vi deres mål om å kombinere luksus med natur. Denne innsikten dannet grunnlaget for prosjektet.
Design med Divi
Før vi gikk videre til utvikling, brukte vi Divi, en kraftig visuell bygger for Wordpress, til å designe en nettside som gjenspeiler Ryfylke Fjordhotells eksklusivitet. Designet fokuserer på å presentere den unike fjordopplevelsen og fasilitetene på en engasjerende måte.
Divi implementering
Ved å bruke Divi implementerte vi det nøye utformede designet. Divi ga oss fleksibilitet til å bygge sider som formidlet Ryfylke Fjordhotells unike tilbud på en måte som appellerer til besøkende.
Woocommerce produktarkiv
Vi implementerte Woocommerce for å lage et produktarkiv som viser Ryfylke Fjordhotells rom og tilgjengelige fasiliteter. Besøkende kan enkelt utforske alternativer og planlegge sitt opphold direkte fra nettsiden.
Zaui bookingintegrasjon
Ved å integrere Zaui, en bookingsplattform, muliggjorde vi en sømløs og brukervennlig bestillingsprosess. Besøkende kan enkelt planlegge oppholdet, sjekke tilgjengelighet og utføre bestillinger.
Fasiliteter og tilbud
Ved å bruke Divi, presenterte vi Ryfylke Fjordhotells førsteklasses fasiliteter og spesialtilbud på en engasjerende måte. Besøkende får en innblikk i hva som gjør oppholdet unikt.
Testing og optimalisering
Før lansering, gjennomførte vi grundig testing for å sikre en feilfri opplevelse. Vi sørget for at nettsiden var responsiv og brukervennlig på alle enheter.
Lansering og utforskning
Nettstedet ble lansert med stolthet, og nå inviterer vi besøkende til å utforske Ryfylke Fjordhotells eksklusive tilbud og unike opplevelser.
Langsiktig Samarbeid
Vi har etablert et langsiktig partnerskap med Ryfylke Fjordhotell for å sikre kontinuerlig support og vedlikehold. Dette sikrer at nettstedet alltid gjenspeiler deres eksklusive tilbud og visjon.
Gjennom denne reisen har vi skapt en digital plattform som formidler Ryfylke Fjordhotells unike tilbud på en engasjerende måte. Ved å bruke Wordpress, Divi, Woocommerce og Zaui har vi bygget en nettsted som gir besøkende en luksuriøs og problemfri forhåndsvisning av den eksklusive fjordopplevelsen som venter dem.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no