Opplev naturens skjønnhet med Preikestolen BaseCamp

— Bli med oss på en reise gjennom vår samarbeid med Preikestolen BaseCamp, der vi har skapt en digital plattform som speiler den utrolige skjønnheten og eventyret i Preikestolens omgivelser. Del vår ekspertise i å utvikle en nettside som gjenspeiler deres unike tilnærming til natur og opplevelser.
Mer informasjon

Gjennomgang av vår målstyrte utviklingsprosess for nettstedet

Innsiktsfasen
Vår reise begynte med en grundig forståelse av Preikestolen BaseCamps visjon. Gjennom omfattende diskusjoner kartla vi deres ønske om å formidle natur og eventyr på Preikestolen. Denne innsikten var fundamentet for prosjektet.
Design med Figma
Før vi gikk inn i utvikling, brukte vi Figma til å forme designet. Vi skapte en visuell representasjon som fanger Preikestolen BaseCamps forbindelse til naturen. Dette designet hjalp oss og Preikestolen BaseCamp med å visualisere konseptet før vi startet implementeringen i Divi.
Divi implementering
Ved å benytte Divi, en kraftig sidebygger for Wordpress, omsatte vi designet til virkelighet. Divi lot oss skape en nettside som gjenspeiler Preikestolen BaseCamps unike tilnærming til natur og opplevelser.
Typeform interaksjon
Ved å integrere Typeform, en allsidig skjema- og spørreundersøkelsesplattform, ga vi besøkende muligheten til å skreddersy sin Preikestolen Basecamp-opplevelse. Med tilpassede spørsmål hjelper Typeform oss med å tilpasse tilbudene til hver enkelt besøkende.
Booking med Zaui
Gjennom integrering av Zaui, en booking-plattform, muliggjorde vi en sømløs bestillingsprosess for besøkende. Dette skaper enkelhet og effektivitet for de som ønsker å oppleve Preikestolen BaseCamps eventyrlige tilbud.
Event kalender og Woocommerce
Vi inkluderte en eventkalender for å gi besøkende innsikt i kommende aktiviteter. Samtidig brukte vi Woocommerce til å implementere nettbutikkfunksjonalitet for enkel salg av produkter og opplevelser.
Testing og optimalisering
Før lansering, gjennomførte vi grundig testing for å sikre en feilfri opplevelse. Vi sørget for at nettsiden yter optimalt på alle enheter og nettlesere.
Lansering og utforskning
Nettstedet ble lansert med stolthet, og vi inviterer nå besøkende til å utforske Preikestolen BaseCamps naturskjønne verden på nett.
Langsiktig Samarbeid
Vi har etablert et langsiktig partnerskap med Preikestolen BaseCamp. Ved å tilby kontinuerlig support og vedlikehold, sikrer vi at nettsiden alltid formidler deres unike tilbud og tilknytning til naturen.
Gjennom denne reisen har vi skapt en digital plattform som reflekterer Preikestolen BaseCamps kjærlighet til naturen og eventyr. Ved å kombinere Wordpress, Divi, Typeform, Figma, Zaui, TheEventsCalender og Woocommerce, har vi hjulpet dem med å dele opplevelsene og skjønnheten på Preikestolen på en engasjerende og autentisk måte.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no