Opplev Norsk villmark med Norwegian Wild

— Utforsk vår reise med Norwegian Wild og deres dedikasjon til å formidle skjønnheten og eventyret med Norges villmark. Vi deler vår ekspertise i å utvikle en nettside som reflekterer deres lidenskap og gir besøkende en smak av det majestetiske norske landskapet.
Mer informasjon

Gjennomgang av vår målstyrte utviklingsprosess for nettstedet

Innsiktsfasen
Vår reise startet med dyp innsikt i Norwegian Wilds mål. Gjennom omfattende diskusjoner identifiserte vi deres ønske om å formidle Norges villmark. Denne innsikten dannet grunnlaget for vår tilnærming.
Design med Figma
Før vi dykket inn i utvikling, brukte vi Figma til å designe. Vi skapte en visuell representasjon som fanget essensen av norsk villmark. Dette hjalp oss og Norwegian Wild med å se designet før vi startet utvikling i Elementor.
Elementor implementering
Vi brukte Elementor som verktøy for å gjøre designet til virkelighet. Elementor ga oss fleksibiliteten til å bygge en nettside som reflekterte Norwegian Wilds visjon og lidenskap for norsk natur.
Typeform interaksjon
Ved å integrere Typeform, en allsidig skjema- og spørreundersøkelsesplattform, ga vi besøkende muligheten til å skreddersy sin Norwegian Wild-opplevelse. Med tilpassede spørsmål hjelper Typeform oss med å tilpasse tilbudene til hver enkelt besøkende.
Testing og optimalisering
Før lansering gjennomførte vi omfattende testing for å sikre en sømløs opplevelse. Vi sørget for at nettsiden fungerte feilfritt på alle enheter og nettlesere.
Lansering og utforskning
Nettstedet ble lansert, og vi inviterer nå besøkende til å utforske norsk villmark gjennom Norwegian Wilds digitale plattform.
Langsiktig støtte
Vi vedlikeholder et langsiktig partnerskap med Norwegian Wild. Ved å tilby kontinuerlig support og vedlikehold, sikrer vi at nettsiden forblir tro mot deres lidenskap og visjon.
Gjennom denne reisen har vi skapt en digital plattform som formidler Norwegian Wilds kjærlighet til norsk villmark. Ved å bruke Wordpress, Elementor, Typeform og Figma har vi hjulpet dem med å dele den fantastiske skjønnheten og eventyret i Norges natur på en engasjerende og innovativ måte.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no