Utvikling av eCommerce løsning for Myscreens AS

— Utforsk vår vellykkede reise med Myscreens AS i å utvikle en skreddersydd eCommerce løsning. Vi er stolte over å dele vår ekspertise og erfaring i å skape en nettbutikk som kombinerer brukervennlighet, funksjonalitet og visuell appell for å skape en komplett online handleopplevelse.
Mer informasjon

Trinnvis gjennomgang av vår utviklingsprosess for nettsiden

Innsiktsfasen
Vår reise begynte med å forstå Myscreens AS sin visjon og mål. Vi samlet nøkkelinnsikter om deres bransje, målgruppe og forretningsbehov. Dette dannet grunnlaget for å forme strategien vår.
Konsept og design
Med innsiktene i bakhodet, begynte vi å designe. Vi skapte en visuell identitet som gjenspeilte Myscreens AS sin merkevare og skapte en brukervennlig grensesnittdesign som prioriterte enkel navigasjon og en imponerende handleopplevelse.
Utvikling og implementering
Etter godkjenning av designet, satte vi i gang med utviklingen. Vi brukte moderne teknologier som WooCommerce og WordPress for å bygge en skalerbar og funksjonell eCommerce løsning. Backend- og frontend-aspekter ble nøye utformet for å sikre en sømløs opplevelse.
Testing og feilretting
Før lansering, gjennomførte vi omfattende testing for å sikre at løsningen fungerte feilfritt. Vi identifiserte og adresserte eventuelle utfordringer for å sikre at den online plattformen var klar for publikum.
Lansering og optimalisering
Nettbutikken ble lansert, og vi overvåket nøye responsen fra brukere. Eventuelle justeringer og optimaliseringer ble gjort for å forbedre ytelse og opplevelse.
Kontinuerlig support
Vår støtte slutter ikke ved lanseringen. Vi fortsetter å støtte Myscreens AS med eventuelle oppdateringer, vedlikehold og oppgraderinger for å sikre at eCommerce løsningen forblir moderne, funksjonell og engasjerende. Nettsiden Myscreens er en levende nettbutikk som endres utifra brukermønster, her følger vi mye med.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no