Elektriske bybiler - Velkommen til MEVNord

— Utforsk vårt utvalg av moderne og miljøvennlige elektriske bybiler hos MEVNord. Våre skreddersydde løsninger gir deg den perfekte kombinasjonen av stil, bærekraft og komfort for urbane omgivelser. Bli med på reisen mot fremtidens mobilitet med MEVNord.
Mer informasjon

Gjennomgang av vår målstyrte utviklingsprosess for nettstedet

Innsiktsfasen
Vår reise startet med nøye innsikt i MEVNords visjon om å tilby elektriske bybiler. Gjennom grundige samtaler avdekket vi deres mål om å forme fremtidens urban mobilitet. Denne innsikten formet grunnlaget for prosjektet.
Design med Figma
Før vi gikk videre til utvikling, brukte vi Figma til å designe en nettbutikk som reflekterte MEVNords ambisjoner. Designet ble nøye utformet for å presentere bybilene på en engasjerende måte og gjøre det enkelt for besøkende å utforske modellene.
Elementor implementering
Ved hjelp av Elementor, en kraftig sidebygger for Wordpress, bygget vi en brukervennlig og funksjonell nettbutikk. Elementor ga oss muligheten til å skape tilpassede sider som viste frem de elektriske bybilene på en måte som appellerer til potensielle kunder.
Produktpresentasjon
Vi brukte Elementor til å vise frem hver modell av de elektriske bybilene i detalj. Bilder, spesifikasjoner og funksjoner ble presentert på en oversiktlig måte som hjalp besøkende med å ta informerte valg.
Woocommerce integrasjon
Ved hjelp av Woocommerce, en populær e-handelsløsning for Wordpress, implementerte vi en nettbutikkfunksjon. Dette gjorde det mulig for besøkende å se modellene, sammenligne alternativer og enkelt utføre kjøp.
Testing og optimalisering
Før lansering, gjennomførte vi grundig testing for å sikre en feilfri opplevelse. Vi sørget for at nettsiden var brukervennlig og responsiv på alle enheter.
Lansering og utforskning
Nettbutikken ble lansert med stolthet, og nå inviterer vi potensielle kunder til å utforske og oppdage MEVNords utvalg av elektriske bybiler.
Langsiktig samarbeid
Nettstedet ble lansert med stolthet, og vi inviterer nå besøkende til å utforske Preikestolen BaseCamps naturskjønne verden på nett.
Langsiktig Samarbeid
Vi har etablert et langsiktig partnerskap med MEVNord for å støtte deres digitale tilstedeværelse. Kontinuerlig support og vedlikehold sikrer at nettbutikken alltid gjenspeiler deres tilbud og visjon.
Gjennom denne reisen har vi skapt en digital plattform som hjelper MEVNord med å tilby elektriske bybiler på en engasjerende måte. Ved å bruke Wordpress, Elementor og Woocommerce har vi bygget en brukervennlig nettbutikk som gjør det enkelt for kunder å utforske og kjøpe disse innovative kjøretøyene for bymiljøer.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Kontakt oss i dag

Tlf: 909 80 734
E-post: mats@itkomet.no / simon@itkomet.no