VI legger

OPP

MULIGHETER

GODE IDEER

KOMMER FRA

OVERALT.

Prosjektledelse
UX Design
Webutvikling
Digital strategi
Apputvikling
Grafisk design
Foto & video
Markedsføring
SEO
vår tilnærming er like strategisk som den er visuelt drevet

Hvor brukere møter programvare

Verden av app og webdesign har utviklet seg gjennom årene. Nå er ikke app- og nettutvikling designet basert på funksjoner alene. Oppmerksomhet er nå gitt til funksjoner og grensesnittinteraksjon uavhengig av publikum; det være seg kunder eller ansatte som bruker en arbeidsplattform. Vi har et team med strålende brukergrensesnitt og brukeropplevelse (UI/UX) utviklere som gjennom årene har jobbet med kunder på en rekke prosjekter og har overgått forventningene gang etter gang. Med deres store erfaring kan du være sikker på levering av høy kvalitet.

Bygge for framtiden

Ved å bruke moderne metoder samler vi frontend, backend og arkitektur for å møte dine forretningsbehov.Vi bygger nettsider og apper for bedriften din og brukerne dine. Det kan være en kompleks bedriftsplattform, en responsiv nettside eller en markedsførings nettside.

Backend
Backend av din løsning er alt som skjer bak kulissene. Selv om det ikke er synlig, er det utvilsomt den mest kritiske delen av løsningen. Hvis det ikke utvikles riktig, vil ikke systemet fungere problemfritt. Teamet vårt har høy kompetanse i alle moderne backend-teknologier og språk og utvikler innovative løsninger som fungerer akkurat etter hensikten.  Hvis vi støter på et problem under utviklingen eller har en idé om å forbedre løsningen din, er vi ikke sjenerte. Vi vil gi deg beskjed om den best mulige måten å løse problemet på.

Frontend
Hvis backend er alt som skjer bak kulissene, er frontend det som skjer på scenen. En vellykket frontend balanserer design og sømløs funksjonalitet for å skape en jevn opplevelse når brukere ser på og bruker produktet ditt. Frontend-utviklingsteamet vårt vet hvordan vi skal levere akkurat det. Vi kjenner til beste praksis for alle moderne frontendverktøy og plattformer, og jobber smart og effektivt for å levere en grensesnittopplevelse i verdensklasse til brukerne dine.

Planlegging for fremtiden

En god strategi ser ikke bare på hvordan bedriftens teknologi ser ut i dag, men også på hvordan du vil at den skal se ut i fremtiden. Våre utviklere og webutviklere jobber med deg tidlig i i planleggingsfasen for å definere nøyaktig hvordan bedriften din skal utvikle seg. Deretter legger vi ut et veikart og identifiserer rollen teknologi spiller for å nå dine mål.

Bygge opp en merkevare

Fra merkevareutvikling og design til tilpassede merkevareløsninger.Flere og flere bedrifter ser behovet for å skille seg ut fra mengden, skape merkevaregjenkjenning og utvikle tillit hos målgruppen sin. Vårt merkevaretilbud kommer i tre løsninger: merkevareutvikling, merkevaredesign og tilpasset merkevarebygging. Enten vi leverer fra bunnen av merkevarebygging eller en forfriskende rebranding, gjør ITKOMET det enkelt å få feilfri og unik merkevaredesign.

Merkevareutvikling
En omfattende utrykk- og designløsning for å utvikle merkevaren din fra start til slutt.

Tilpasset merkevarebygging
En skreddersydd løsning for kunder som allerede har merkevareelementer på plass, men som trenger en merkevareoppfriskning med nye perspektiver.

Utvikling av merkevarehistorie
Utvikling av din unike merkevarehistorie avdekket gjennom fordypningsverksteder og dypdykks økter.

Merke design
Forbedre eksisterende visuell, merkevareidentitet og merkespråklig utrykk.

Retningslinjer for merkevare
Utvikling av dokumentasjon knyttet til merkevareregler, stilguider og hvordan elementer som logoer, typografi og farger skal fungere sammen.

Logo design
Egendefinert og engasjerende logo designet for bedriften din i enten statisk format, animert format eller begge deler.

Møt teamet vårt