Skreddersydde nettsider med fokus på brukeropplevelse

Webdesign i Tromsø

Ditt nettsted er din digitale butikkfront, og det førsteinntrykket det gir, er avgjørende. La oss hjelpe deg med å skape en profesjonell nettside som tiltrekker og engasjerer kunder. Vårt erfarne team designer skreddersydde nettsider for bedrifter i Tromsø og resten av Norge. Kontakt oss i dag for å lære mer.

Organisk trafikk

Å optimalisere nettsiden din for søkemotorer kan øke synligheten og organisk trafikk til nettstedet ditt. Vårt erfarne team spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å rangere høyere på søkemotorer som Google. Vi bruker avanserte SEO-teknikker for å øke synligheten til nettstedet ditt og de relevante sidene i søkeresultatene. Å øke den organiske rekkevidden kan gi en dyp effekt på virksomheten din. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Drift og support

Gratulerer med ditt nye nettsted eller nettbutikk! Men hva skjer hvis du trenger en oppdatering eller støter på et uforutsett problem? Vi tilbyr skreddersydde webhotell- og driftspakker som tar vare på alt dette for deg. La oss ta ansvaret for dag-til-dag-driften av nettstedet ditt, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din. Vårt erfarne team sørger for at nettstedet ditt alltid fungerer optimalt og er oppdatert med de siste sikkerhetsoppdateringene. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre drifts- og supports-tjenester

UX design

Vår spesialisering innen UX-design omfatter alt fra web- og mobilbrukergrensesnittmodeller til wireframes, designsystemer, stilguider, UX-revisjon, brukertesting og prototyper. Vi legger stor vekt på brukeropplevelse for å sikre at nettstedet ditt er intuitivt og enkelt å bruke, og forhindre problemer med konvertering. Vi etablerer også et sett med designprinsipper som vil påvirke alle aspekter av din tilstedeværelse, service og levering. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med UX-design og forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ditt.

Kontakt oss i dag

mats@itkomet.no
909 80 734

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.